Loading...
Amfi Meyer2018-09-14T13:30:46+02:00

Project Description

Amfi Meyer, Amfi Mo i Rana

Gjennom vinterhalvåret fra 2017 til 2018 fikk vi en utfordring som virkelig setter preg på byen vår. Amfi sentrene er i hjertet av byen vår, og er noe av det første du ser når du glir forbi bykjernen med bil, tog eller er ute i fjorden med båt.
I et tett samarbeid med kunden vår og elektrikere fra Haaland, ble det til slutt bestemt å gå for perforerte plater av aluminium og bruk av lys for å skape en stemningsfull fasade som virkelig skiller seg ut.

I jobbens natur med demontering av den gamle fasaden ble også lagt vekt på å energieffektivisere bygget gjennom etterisolering og montering av en spesiell duk.
Duken, som så vel fungerer som vindsperre brukes også i samspill med lysene som lyser opp fasaden om kvelden.

Etter fasaden var ferdigstilt monterte vi også opp AMFI-skiltet med tilhørende fester og nødvendige tilpasninger til denne fasaden.

Jobben medførte også arbeid med gesimsbeslag på toppen, og spesialtilpassede beslag for å tilslutte gammelt mot nytt i en fin overgang.

Vi synes dette prosjektet virkelig var spennende og utrolig givende. Det er en glede å få være med på prosessen helt fra begynnelsen.
En stor takk til kunden vår for et flott bygg, og et flott oppdrag!

Prosjektinfo

DATO

Vinteren 2017/18

OPPDRAGSGIVER

L.A Meyer Eiendom

TYPE

Handel

SLUTTKUNDE

Thon Amfi

UTFØRT AV

Markus Sørfjordmo
Helge Steinrem
Kristian Gullesen

PROSJEKTLEDER

Svein Gullesen

Galleri

Få et tilbud i dag

FORNAVN *
ETTERNAVN *
E-POSTADRESSE *
TELEFONNUMMER

EMNE

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?