Loading...
Pussigheter2018-12-13T12:18:50+01:00

Det er ikke til å stikke under en stol at når man jobber i et kreativt yrke der man kan lage nesten hva som helst i metall, får forespørsler som til tider kan være både morsomme å produsere, og navngi sammen med kundene våre. Bruksområdene har en tendens til å bli implementert i produktenes navn og gir resultat man kan dra på smilebåndet av.

Vi synes det er stas at kundene våre er så kreative at vi blir bedt lage produkter man ikke får tak i så mange andre steder.

Selv om det er mindre av det i dag enn det var tidligere, er det fortsatt en del pussigheter som blir produsert hos oss.

Under her ser du en samling fra tidligere ordrer som vi fant morsomme å lage, og som fikk tilsvarende morsomme navn. Vi fyller på så snart det kommer flere!

Traktortaket

Kanskje ikke så uvanlig, eller pussig for den saks skyld – men slikt blir vel gjerne serieprodusert hos leverandørene av traktoren. Det viser seg allikevel at om du ikke finner delen, produsenten eller ikke ønsker å vente så lenge er det fullt mulig å bare få det laget. Rett og slett

Rengakake-kanon

Blir man lei av å rulle «rengakaka» fins det altså en løsning. Noen luringer fant ut at å stappe deigen i kjøttkverna med en spesiallagd tut i riktig dimensjon skulle løse den saken. Etter det vi har hørt, var dette en rungende suksess.

«Popcornmaskinen»

Popcornmaskin. Det er vel kanskje ikke helt det man tenker på i dag når man sier det. Men jo, på en slags måte er det det. Her var kunden vår en som skulle arrangere fest, og dermed skulle skyte popcorn ut i festlokalet. Etter litt prøving og feiling med vifte og dimensjoner ble det bra fart på popcornet.

Juletrepakkemaskin 

En juletrepakkemaskin. Stapper du furua eller grana inn med hogstkanten først får du her et fint pakket juletre for å ta deg med hjem. Ganske så lur ide.

Ekornbrems

Tydelig plaget av skogens små gnagere ønsket denne kunden en effektiv måte å stoppe skøyerstrekene på. Så vidt oss bekjent funket løsningen bra.
Ekornbremsen har nå blitt et produkt!